Traex Flex Ipari gyorskapu

Gyorskapuk

Gyorskapu

Gyorskapu

A cégünk által forgalmazott Traex Flex gyorskapu számos ipari területen megtalálható, pl.:kis- és nagykereskedelmi létesítményekben, ipari csarnokokban, raktárépületekben, egyéb ipari területeken, hűtőházakban. Bel- és kültéren található átjáróknál válaszfalként vagy térelhatárolóként egyaránt funkcionálhat, mely megkönnyíti az áthaladást az ajtóknál, ezáltal biztosítja az optimális anyagáramlást.

Mindemellett megakadályozza a meleg/hideg levegő áramlását, ezáltal energia megtakarítást érhetünk el. A nyitása és a zárása ezen kapuknak automatikusan és mechanikusan történik, melyhez különböző ajtóvezérlési technikákkal rendelkezünk: mozgásérzékelős, távirányítású vagy mechanikus megoldásokat kínálunk. Kapuinkat elektromos fékrendszerrel szerelt motorral üzemeltetjük. A nyitási- valamint zárási sebesség: 0,8m/másodperc.

Rendszerünkbe beépíthető az ún. pánikfunkció, amely egy automata vészkioldó egység, amely ellensúlyozó rendszerének köszönhetően áramszünet esetén lehetővé teszi a kézi nyitását. A gyorskapuk alapfelszereltségéhez egy infrasorompó és egy elektromosan felügyelt biztonsági rendszer is tartozik, amely megakadályozza a kapu csukódását mindaddig, amíg személyek vagy tárgyak a kapu alatt tartózkodnak.

Mindkét biztonsági berendezés biztosítja a kapu azonnali és teljes nyitását. Termékünk biztonságvédelmi tulajdonságai megfelelnek az Európai Unió által meghatározott törvényi előírásoknak, valamint CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A kapupanelek PVC-vel bevont AT1100 Dtex  polyesterből készülnek. Igény esetén megoldható, hogy a kapupanel anyaga M2-es tűzálló osztályba sorolt polyester anyagból készüljön.

A közlekedés megkönnyítése és biztonságossá tétele érdekében célszerű az ajtó, illetve oldalfal panelekbe átlátszó PVC ablakot beépíteni. A gyorskapu gyártásához főként tüzihorganyzott acéllemezeket használunk. Igény szerint lehetőség van a keret szinterezésére, valamint rozsdamentes acéllemezből történő előállítására.