Fotovoltaikus rendszerek

Tartozékok

Megoldás minden helyzetre

Az általunk kifejlesztett és gyártott tartószerkezet rendszer létrehozása gyakorlati szakemberek és szerelők hosszú éves tapasztalatán, és már meglévő és sikeres rendszerek összevonásán és továbbfejlesztésén alapul. Ezzel a rendszerünkkel szeretnénk hozzájárulni a megújuló energiaforrásokat telepítő és használó cégek és szerelők gyors és hatékony munkájához, és az új energetikai megoldások megvalósításához, fotovoltaikus rendszerek kiépítéséhez bármely tetőformának és a napelem típusnak megfelelően.

Rendszerünk elemeit úgy fejlesztettük ki, hogy kombinálhatóak legyenek, minden irányba bővíthetőek, ezáltal a legkülönbözőbb telepítési lehetőségekhez nyújtunk megoldásokat. Lehet szó ferde illetve lapos tetőről, a legkülönbözőbb tetőfedésekre is alternatívákat ajánlunk ügyfeleinknek, melyek által a kívánt módon telepíthetik a napelemeket akár állított, akár fektetett helyzetben. És soha nem riadunk vissza az új kihívásoktól, és a leszokatlanabb helyzetek és szállítási határidők gazdaságos és felhasználóbarát megoldásától.

Központban: szerelőbarát rögzítéstechnika

A kombinálhatóság mellett fő célkitűzésünk volt a könnyű, gyors, biztonságos rögzítés biztosítása. Termékeink kialakításánál a legjobb szakemberek segítségét kértük, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a fotovoltaikus rendszerek szerelése terén. Partnereink munkájának hatékonyságát segítjük azáltal, hogy szerkezetünk felülről szerelhető, rövid idő alatt a lehető legtöbb napelemet telepíthetik, így a munkadíjra fordított költségeiket jelentősen csökkenthetik. Tartószerkezetünk elemei egyszerűen rögzíthetőek, klikkes rendszerünk segítségével szabadon pozicionálhatóak.

 

Garantált minőség                       

Termékeink extrudált alumíniumból készülnek, melyek korrózió- és időállóak. Tartószerkezetünk előnyeként fontos kiemelni, hogy csekély saját súly mellett kiváló terhelhetőséggel rendelkezik. Rendszerünk minőségét, statikai terhelhetőségét az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. bevizsgálta, valamint ÉME engedéllyel igazolta. Kiváló minőségünk igazolásaként a hatóságok és az Unió által előírt 10 év garanciát nyújtunk az általunk forgalmazott, megfelelően rögzített tartószerkezetekre. Emellett természetesen rendelkezünk a CE minősítéssel is.

 

Innováció

Termékeinket hazai- és nemzetközi piacokon is folyamatosan értékesítjük. Figyelemmel követjük a piac változásait, felmérjük és igyekszünk megfelelni az aktuális igényeknek. Felhasználjuk a nyugat-európai üzleti partnereink többéves tapasztalatát, tudását, ezáltal magas színvonalú terméket nyújthatunk hazai ügyfeleink számára is, továbbá folyamatosan bővíthetjük termékpalettánkat.