Traex-bau Kft.

Magunkról

Innováció, Minőség, Gyorsaság

Ezekkel a tulajdonságokkal jellemezhetjük legjobban a Traex-bau Kft. tevékenységét. Termékeink, szolgáltatásaink kialakításánál figyelembe vesszük a magyar és nemzetközi piac helyzetét, állandó fejlesztésekkel igyekszünk az igények változásának megfelelni és a kiváló minőségű termékeinkkel, valamint az ügyfelek színvonalas kiszolgálásával a versenyelőnyt megtartani.

Ügyfélorientált vállalkozás

A sikeres működésünk kulcsa: az ügyfélközpontúság. Fő mozgatórugónk az a kihívás, hogy minden egyes ügyfelünk számára széles választékot biztosítsunk, és folyamatosan rendelkezésükre álljunk megbízható árakkal és személyre szabott kalkulációs lehetőségekkel.

 

Egyediség

Saját gyártásunk, belső szerszámkészítésünk és nemzetközi nyersanyagbeszerzésünk révén egyedi műszaki elképzelések kidolgozását is vállaljuk, amit kizárólag a Megrendelőnek gyártunk, ezáltal egyértelmű versenyelőnyhöz juttatjuk Ügyfeleinket. Segítünk tervei kidolgozásában, megvalósításában, és mindig a kívánt terméket kínáljuk Önnek megbízható árakon.

Rugalmasság

Az egyszerű menedzsmentnek és a rövid döntési szakaszoknak köszönhetően rendelkezünk a kisvállalat rugalmasságával, legyen szó egyszerű profilról, vagy bonyolult rendszerről, kis volumenű vagy épp sorozatgyártásról. Megbízhatóságunkhoz a minőség mellett a rugalmas raktári és szállítási rendszerünk is hozzájárul, mely vevőink igényeinek leggyorsabb kielégítését teszi lehetővé.

Termékeink

Széleskörű termékkínálatunk folyamatosan bővül, jelenleg a következő rendszerek alapján csoportosíthatjuk:

  • Árnyékoló és rovarvédő rendszerek
  • Fotovoltaikus rendszerek tartószerkezete
  • PVC szalagfüggönyök, lengőajtók, ipari kapuk és térelválasztó rendszerek
  • Könnyűszerkezetes ipari sátrak és csarnokok

Célunk

Fő célkitűzésünk, hogy termékeink jó minőségével, állandó frissítésével és bővítésével elnyerjük vásárlóink bizalmát, elismerését és talán barátságát is.